miercuri, 15 februarie 2012

Legendele palatului: Negustorul Lim Sang-ok SERIAL ONLINE

Legendele palatului: Negustorul Lim Sang-ok SERIAL ONLINE - subtitrat in limba romana


Scurta descriere
Postul naţional de televiziune continuă seria „Legendele palatului” cu „Negustorul Lim Sang-Ok”, o producţie sud-coreeană din 2001-2002.

Transmis în 2001-2002 în ţara natală şi creat de aceeaşi echipă care a stat în spatele succesului care a fost „Doctorul Hur-Jun” (difuzat deja de TVR 1, în perioada august – noiembrie 2010), serialul „Negustorul Lim Sang-Ok” e inspirat de istorie.

Acţiunea are la bază viaţa unui negustor din timpul dinastiei Joseon, Lim Sang-Ok, care a trăit între anii 1779 şi 1855, a avut o firmă de import-export între China şi Japonia şi este celebru pentru cinstea lui în afaceri.

În cele 100 de episode a câte 30 de minute (împărţite de TVR – serialul original are 50 de episoade de o oră), vedem ascensiunea profesională a lui Lim Sang-Ok (Lee Jae Ryong), un tânăr cu origini umile care visează să devină translator. Rugat insistent de Park Da Nyung (Kim Hyun Joo), o negustoare de vază a vremii, să lucreze cu ea, Sang-Ok acceptă abia după ce tatăl acesteia îl trădează pe tatăl său şi ajunge să se îndrăgostească de ea. Lim Sang-Ok străbate toată ţara în drumurile lui comerciale şi ajunge, în timp, să construiască o reţea de comerţ între ţările asiatice, devenind apoi unul din protejaţii împăratului.
____________________________________________________________
Legendele palatului: Negustorul Lim Sang-ok Episodul 100 (ULTIMUL EPISOD)

Ati cautat dupa:
legendele palatului, legendele palatului serial online, legendele palatului video online, legendele palatului negustorul lim sang ok, negustorul lim sang-ok serial, lim sang-ok video online, serial legendele palatului negustorul, legendele palatului peteava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu