vineri, 23 martie 2012

The Vow (2012) FILM ONLINE SUBTITRAT

The Vow (2012) FILM ONLINE SUBTITRAT


Scurta descriere:
Paige (interpretata de Rachel McAdams) si Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt casatoriti si se iubesc la nebunie. Ambii sunt artisti de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasa, cei doi sunt victimele unui accident de masina. Leo scapa nevatamat, însa Paige are leziuni cerebrale, care îi sterg din memorie toate amintirile legate de relatia cu sotul sau. La iesirea din coma, Leo este pentru ea un strain.

Dintr-o data, Leo se trezeste în situatia de a lua de la capat o relatie la care visase toata viata si de a-i recuceri inima sotiei sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urma, pe vremea când era studenta la Drept, înainte de a-l cunoaste pe Leo. Viata sa actuala îi este complet straina. Nu întelege de ce se afla departe de parintii sai (interpretati de Jessica Lange si Sam Neill), îi lipseste garderoba sa “conservatoare” si nu vede niciun motiv pentru care ar fi renuntat la facultate si la promitatoarea cariera de avocat. Pentru a înrautati situatia, Paige se crede înca logodita cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman), si refuza relatia cu Leo si stilul sau de viata neconventional, ca si cum nu l-ar fi iubit niciodata.

Cum însanatosirea lui Paige si revenirea memoriei pare ceva imposibil, Leo este cuprins de teama – aceea ca a pierdut-o pentru totdeauna pe marea iubire a vietii sale. Refuzând sa se dea batut, el se hotaraste sa ia totul de la capat si o curteaza pe Paige ca si cum de-abia s-ar fi cunoscut, în speranta ca aceasta se va îndragosti din nou de el. Astfel, Leo va trece printr-o grea încercare, în cursul careia va întelege exact sensul iubirii, al onestitatii si al juramântului facut la casatorie.

Screen Gems si Spyglass Entertainment prezinta filmul The Vow / Juramântul, o productie Birnbaum/Barber, în regia lui Michael Sucsy. Scenariul este realizat de Abby Kohn, Marc Silverstein si Jason Katims. Producatorii filmului sunt: Roger Birnbaum, Gary Barber, Jonathan Glickman si Paul Taublieb, iar producatori executivi J. Miles Dale, Austin Hearst si Susan Cooper.

Co-producatori sunt Cassidy Lange si Rebekah Rudd. Imaginea este semnata de Rogier Stoffers, scenografia de Kalina Ivanov si montajul de Nancy Richardson si Melissa Kent. Costumele sunt create de Alex Kavanagh. Coloana sonora este compusa de Rachel Portman si Michael Brook, iar supervizarea muzicala este semnata de Randall Poster.
__________________________________________________________


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu